TEŽE OŠTEĆENJE CIJEVI

Ulice Baredice i Becićeva i dalje bez vode: Pogledajte rupetinu iskopanu zbog sanacije puknuća cijevi

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Ulice Baredice, Becićeva i još neke na području Krnjeva od noćas su bez vode zbog puknuća vodovodne cijevi, a posljedično je na neko vrijeme bez vode ostao i dio Zameta

Iz KD Vodovod i kanalizacija informirali su nas kako radovi na sanaciji još traju, a za nadati se kako će do kraja dana biti okončani.

U kompleksnost zahvata na tlu uvjerili smo se i sami posjetivši vrijedne radnike koji cijeli dan nastoje što brže sanirati oštećenje kako bi građani ovog dijela grada što prije dobili pitku vodu u svojim stanovima i kućama.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Dotle, ulicama koje (još) nemaju vode i dalje će kružiti cisterne s pitkom vodom”, poručili su iz VIK-a.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Do okončanja radova na popravku vodovodne cijevi, iz VIK-a mole građane za strpljenje.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Podsjetimo, u ranim jutarnjim satima došlo je do puknuća glavnog opskrbnog vodovodnog cjevovoda u Becićevoj ulici kod kućnog broja 3.  Puknuće PVC cijevi profila od 400 mm uzrokovalo je privremeni prekid u isporuci vode u jutarnjim satima i korisnicima u donjem dijelu Zameta i Marčeljeve drage te dijelu Krnjeva.

Voda koja je pod tlakom istekla prilikom puknuća oštetila je dio površine kolnika u Becićevoj ulici.

Iz KD Vodovod i kanalizacija poručuju kako su sanacijski radovi u tijeku te se ponovna uspostava uobičajene vodoopskrbe korisnicima koji stanuju ili imaju svoje poslovne prostore u ulicama Becićeva, Baredice i dijelu Hegedušićeve očekuje do kraja dana. Do tada se voda osigurava putem dviju autocisterni, jedne koja kruži spomenutim ulicama koje su ostale privremeno bez pitke i tekuće vode te druge koja je locirana u Becićevoj ulici kod kućnog broja 4.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari