(FOTO, VIDEO) Nemarni vozač Porschea na pola sata blokirao vlak i sve koji su htjeli s parkirališta Putnička obala!

Danas poslijepodne bilo je “veselo” na parkiralištu Putnička obala

Jedno krivo parkirano osobno vozilo, luksuzni Porsche, prouzročilo je polusatni zastoj u prometu, tvrde svjedoci, priličnu nervozu kod strojovođe ali i mnogobrojnih korisnika parkirališta koji zbog blokade prometovanja nisu mogli svojim vozilima izaći s parkirališta.

Sve se to dogodilo zbog toga što je vozač svoje vozilo marke Porsche parkirao gotovo na same tračnice, tvrde svjedoci, na taj način da je gotovo pola metra zauzimao prostor kojim prolazi vlak.

Nailaskom lokomotive koja je vukla kompoziciju vagona stvorio se prometni čep: vlak je morao stati a zbog toga s parkinga nisu mogli ni drugi koji su svoja vozila parkirali na bloikiranom dijelu rive.

Pozvana je vučna služba Rijeka plusa kako bi (ne)popularni “pauk” spasio stvar, no do dolaska “pauk” vozila stigao je i prilično ležerni vozač Porschea koji se, prema tvrdnjama svjedoka, bez prevelikog uzbuđenja odvezao svojim vozilom.

Kako je riječ o vozilu riječkih registarskih oznaka teško je pretpostaviti kako vozač, ostavivši vozilo parkirano na ovaj način, nije znao da riječkom rivom učestalo prolaze vlakovi. Tim je čudnije ovako ležerno ponašanje koje je mnogima “diglo živac” i oduzelo dragocjeno vrijeme zbog čekanja na razrješenje velikoga prometnog čepa na riječkoj rivi.

Foto & video: Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari