(FOTO, VIDEO) NOVO U RIJECI: U Gentlemen trgovini u Tower centru sve za muškarce od 15-115!

Nedavno je u riječkom Tower centru na 2. katu otvorena trgovina muškom odjećom i obućom koja ponudom odskače od uobičajenog

Gentlemen se smjestio nedaleko pokretnih stepenica na 2. katu riječkog Tower centra, a posjetitelje osvaja već pomno osmišljenim interijerom.

Oku ugodan, “prozračan” prostor nudi “kućnu” atmosferu gdje se svaki posjetitelj osjeća opušteno i dobrodošlo – a opet, izloženi artikli izazivaju znatiželju i poriv za razgledavanjem pomno odabrane i složene odjeće i obuće.

Svi artikli potencijalnim kupcima su nadohvat ruke, a trgovina Gentlemen nudi zaista sve za muškarce od 15-115 godina: izložena su muška odijela, sakoi i košulje, hlače, traperice, majice, cipele, kaputi, džemperi, kožne jakne i razni dodaci, sve po prihvatljivim cijenama čime se želi postići onaj kupcima toliko omiljeni “pravi odnos između cijene i kvalitete”.

Trgovina Gentlemen nudi mušku odjeću modernijeg ali i elegantnog stila između kojih nema razlike u kvaliteti proizvoda – obje linije podjednako su visoke kvalitete, i po tome se Gentlemen izdvaja od drugih trgovina odjećom. Zaista, već na prvi pogled svaki se komad ponuđene odjeće i obuće doima unikatnim proizvodom stvorenim baš za vas!

Gentlemen nije samo trgovina u kojoj ćete ući, pogledati robu i izaći: u svakom trenutku na usluzi vam je ljubazno osoblje koje je tu da vam ponudi savjet što se tiče vašeg stila odijevanja i što se tiče vašeg izgleda s pojedinim novim komadom odjeće isprobanim u Gentlemenu.

 

Dakle, mladići i muškarci, ako trenutno u kupovini i nemate žensku pratnju koja će vam udijeliti savjet, u Gentlemenu ćete dobiti prave upute kako se odjenuti, kombinirati odjeću, kako se držati i “nositi”!

Vlasnici su puno pažnje posvetili kako kvaliteti proizvoda koje nude tako i domaćinskoj atmosferi trgovine u kojoj ćete se osjećati kao u vlastitome domu.

Što se tiče dizajna samog prostora, gotovo u samom centru trgovine smješten je “kutak za relaksaciju” u vidu atraktivne, jarko crvene “retro-fotelje” u koju će svatko željeti sjesti, i to ne samo kako bi isprobao neke od cipela iz ponude Gentlemena!

Tu je i stolić na kojem ćete često vidjeti neku okrepljujuću gastro-sitnicu kako bi vaš boravak u Gentlemenu doista bio dokraja opuštajuće i ugodno iskustvo, a ne ono često grozničavo traženje odgovarajućeg komada odjeće ispunjeno žurbom i nervozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gentlemen je stvoren za vaš užitak u svakom trenutku, stoga ga obavezno posjetite i priuštite si neki novi komad odjeće ili potpunu promjenu “stylinga”!

Lijepa prilika za to već je ovaj vikend, jer će trgovina u subotu 20. listopada raditi dulje, do 22 sata, a možete “zakačiti” i popust!

 

PROMO

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari