(FOTO, VIDEO) Oluja nad Kvarnerom! Na Rijeku i okolicu spustile se jaka kiša i tuča!

Iako su prognostičari pa i mi na portalu Riječanin najavili olujno nevrijeme u poslijepodnevnim satima, mnoge je ovako jako kišno nevrijeme iznenadilo (OVDJE: Na sjevernom Jadranu sredinom dana jača novo nevrijeme s puno kiše i opasnošću od tuče! 

Na sjevernom Jadranu upravo bilježimo izražene grmljavinske pljuskove, jak vjetar i  tuču!

Foto: Jelena Mojceski

Video: Drenova u 13.30 sati!

Foto: Kastav (Jelena Nilović)
Turnić (Foto: Ružica Mihaljević

U vrlo kratkom vremenu nešto iza 13 sati nebo se “zacrnilo”, prekrili su nas tamni oblaci, a uslijedili su obilni izljevi kiše koji su u vrlo kratkom vremenu stvorili probleme i u prometu!

Vodena bujica i jaka tuča na cesti prema Krku odnosno Crikvenici. Automobili zaustavljeni ispod nadvožnjaka što je zapravo pogrešno i jako opasno! (Foto: Ž.M./Problemi u prometu – Rijeka i okolica)

Mnogi vozači prekinuli su vožnju prometnicama u Rijeci i okolici kako bi onaj prvi i najveći nalet kiše pričekali na sigurnom, uz cestu. Posebno su to često činili na brzim cestama i autocestama oko Rijeke.

Grobnik (video: Alen Japić)

Video: Ariana Kaurin

Zaustavne lokacije tražile su se ispod nadvožnjaka, što je zapravo pogrešno zbog opasnosti naleta drugog vozila na zasutavljena  vozila. Ili bilo gdje drugdje uz cestu jer je vidljivost iz automobila i uz najveću brzinu brisača u nekim trenucima po jakoj kiši bila jednaka – nuli.

Ovako je sve krenulo… (Foto: Jassmin Šadić)

Video: Ana Perković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari