(FOTO, VIDEO) RIJEČKI SPEKTAKL: Tisuće Riječana pratilo paljenje prve adventske svijeće i nove blagdanske rasvjete!

Danas je na Koblerovom trgu nešto prije 18 sati upaljena prva svijeća na adventskom vijencu

U programu su sudjelovali Zbor mladih Riječke nadbiskupije, Lucija Stipanović te djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje.

Događaju su prisustvovali Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke,
mons. dr. Ivan Devčić, nadbiskup riječki i metropolit, Andrej Poropat, predsjednik Gradskog vijeća grada Rijeke, Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke i drugi uzvanici.

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/311823902996061/

Prvu svijeću na adventskom vijencu upalio je riječki nadbiskup mons. dr. sc. Ivan Devčić zajedno s djecom iz Centra za odgoj i obrazovanje koja su napravila ukrase za vijenac.

Nakon paljenja prve svijeće na adventskom vijencu, nešto iza 18 sati uz prigodnim programom upaljena je blagdanska rasvjeta na Korzu.

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/1425890357545065/

U programu na pozornici na Korzu odnosno pored centralnog bora na Korzu sudjelovali su glazbenik Mateo Resman i djevojčica Lea Škarić koja je simbolično upalila blagdansku rasvjetu.

Po završetku paljenja blagdanske rasvjete na Korzu uslijedio je program paljenja blagdanske dekoracije na novoj lokaciji Rijeka Adventa, Trgu Riječke rezolucije. U programu na toj lokaciji sudjelovale su Prve riječke mažoretkinje.

Zabava na Korzu nastavit će se do duboko u noć uz Night Exspress Band i Grooverse! (OVDJE)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari