OGRANIČENJA U PROMETU

Galerija | Zbog radova na Krčkom mostu čeka se u kolonama; Evo svih ograničenja u prometu na županijskim prometnicama!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Podsjećamo, zbog radova na Krčkom mostu (DC102) vozi se jednim trakom, naizmjence i to sve do 5. lipnja 2022. godine

S obje strane Krčkog mosta već danima stvaraju se dugačke kolone vozila čemu je doprinijelo i loše vrijeme praćeno na trenutke orkanskom burom.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog vremenskih neprilika na snazi su još mnoga ograničenja u prometu na prometnicama širom Primorsko-goranske županije.

Samo za osobna vozila otvoreni su:

autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica; obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar, a povremene kolone su između Fužina i Delnica; Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Paški most.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog i te lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju.

Iz HAK-a podsjećaju vozače da pri smanjenim uvjetima vidljivosti na vozilima i tijekom dana moraju imati uključena dnevna ili kratka svjetla i prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

NAJAVA RADOVA ZA VEČERAS, 8./9. LISTOPADA

od 22:00 sata od 06:00 sati kroz tunel Učku vozit će se uz posebnu regulaciju prometa, a tunel će biti otvoren;
od 22:30 do 05:00 sati zbog radova u tunelu Pećine u Rijeci bit će prekinut promet državnom cestom DC404 između Ulice A.K. Miošića i čvora Vežica.

A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva: do 20. listopada zatvorena je dionica između čvorova Jurdani i Matulji u smjeru Rijeke. Vozi se obilazno: čvor Jurdani (A7)–Jurdani (DC8)–čvor Matulji (A7), a u smjeru GP Rupa vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

DC404:

10./11., 11./12., 12./13., 13./14. i 14./15. listopada od 22:30 do 05:00 ujutro zbog radova u tunelu Pećine u Rijeci bit će prekinut promet državnom cestom DC404 između Ulice A.K. Miošića i čvora Vežica.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari