(FOTOGALERIJA 2) „KOŠNICA“ NA PLATKU: Pogledajte koga je sve „uhvatilo“ oko naše kamere!

Foto: Riječanin

Na Platku se dobro mogu provesti i svi oni koji „ne naginju“ snježnim radostima ali vole društvo i „šušur“

Kako smo već ranije javljali, danas je zbog izuzetno lijepog sunčanog vremena i trajne privlačnosti Platka zaista velik broj Riječana, Primoraca, Istrijana… pohitao na omiljeno izletište

Platak je „ušminkan“ i obogaćen raznolikom rekreativnom i ugostiteljskom ponudom te nudi mnogo načina za rekreaciju i zabavu. Stoga su izletnici danas i skijali, sanjkali se, grudali, izrađivali snjegoviće… ili jednostavno šetali prirodom i udisali oštar i svjež ali nadasve zdrav zrak. Posebno su, tradicionalno, snježnim radostima bili oduševljeni oni najmlađi!

Mirza Džomba

Na Platku se dobro mogu provesti i svi oni koji „ne naginju“ snježnim radostima ali vole društvo i „šušur“.

Ugostiteljska ponuda na Platku može zadovoljiti i one probibljivije posjetitelje, a „šušur“ je posebno privlačan otkad je na Platku X Bar kojeg podjednako vole i skijaši kada dođu predahnuti od skijanja ali i namjernici koji snijeg vole prvenstveno promatrati s tople strane staklenog zida.

Unutrašnjost popularnog X bara

Tko je sve danas pohodio Platak, odnosno koga je sve na snijegu uhvatilo oko kamere našeg fotoreportera, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Prvi današnju fotogaleriju s Platka možete pogledati OVDJE.

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari