(FOTOGALERIJA) ANTONJA U LOVRANU: Podignut pust sa žilet žicom – ‘Mi se imamo radi, radi…’

Fotografije: facebook Karneval Lovran

Jučer navečer, tradicionalno na Antonju, pred mnoštvom razdraganih Lovranaca i njihovih gostiju otvoren je Karneval u Lovranu 2016

U organizaciji Pusnog društva „Toronjera” i “In bambo veritas” Lovran središnja karnevalska povorka prošla je glavnom lovranskom cestom prema Trgu slobode. U maškaranoj povorci sudjelovali su i Puhački orkestar Lovran i zvončari iz Žejana.

Članovi lovranskih pusnih društava preuzeli su ključ općine od načelnika Alana Sankovića, što znači da će u sljedeća tri tjedna maškare vladati Lovranom.

Ispred Galerije Laurus potom su podignuti karnevalska zastava i pust sa žilet žicom i okrvavljenim rukama prigodnog imena – ‘Mi se imamo radi, radi…’.

Nakon toga u Galeriji Laurus otvorena je izložba starih fotografija ”Kako se nekad maškaralo“ koju su postavili članovi Pusnog društva „Toronjera“ uz pomoć tvrtke Stubica i Foto Luigija. Izložene fotografije mogu se pogledati do 10. veljače u vremenu od 9-12 i 17-21 sat.

Fotografije: facebook Karneval Lovran

lovran99 lovran91 lovran9 lovran8 lovran7 lovran6 lovran5 lovran4 lovran3 lovran2 lovran1 lovran program

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari