(FOTOGALERIJA) Autobusi Autotroleja obilježeni logom Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gradom odnedavno prometuju posebno obilježeni autobusi Autotroleja koji bi Riječane i goste trebali podsjetiti kako će Rijeka vrlo skoro postati Europska prijestolnica kulture

Objektivom fotoaparata danas je “uhvaćen” autobus koji je prometovao na Autotrolejevoj gradskoj liniji 2. Ne možete ga ne uočiti – jarkih boja i natpisa ispisanog jako velikim slovima s popratnim tekstom na nekoliko jezika, autobus podsjeća Riječane i njihove goste kako će Rijeka vrlo skoro biti Europska prijestolnica kulture.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

No pomalo paradoksalno, Riječane zapravo i ne treba podsjećati na to – već mjesecima jedna od vrućih tema u razgovorima (gotovo) svih građana je (zakašnjela) obnova logistički ključnih objekata projekta Rijeka 2020 – broda Galeb, bivšeg Rikarda Benčića i drugih.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Stoga neki građani ovako šareno oslikane autobuse Autotroleja nazivaju i “nepotrebnim podsjećanjem na neizvjesnost oko uspjeha projekta Rijeka EPK 2020″…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views