Obitelj s Hreljina sa sedmero djece u požaru ostala bez svega: ‘Pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu’

Djeca koja su ostala bez krova nad glavom su sad smještena kod tete na Hreljinu, a obitelji je potrebna pomoć

Obitelj Zaharija s Hreljina sa sedmero djece od jedne do 11 godina u požaru je ostala bez svega.

“Nešto poslije podneva izgorio je gornji kat kuće moje sestre koja ima sedmero anđelčića. Ostala je većinom bez sveg”, napisala je na Facebooku Danijela Ristić.

Na njezin su poziv za pomoć odmah reagirali u Facebook grupi Riječka enciklopedija – Fluminensia te su pokrenuli grupu “Pomozimo!”.

Djeca koja su ostala bez krova nad glavom su sad smještena kod tete na Hreljinu, a obitelji je potrebna pomoć – roba, potrepštine, smještaj, hrana, pelene te pomoć u sanaciji kuće.

Ako možete, a svatko može pomoći bar sitnicom, adresa za dostavu je Lonja: Nogometno igralište Naprijed, a broj Danijele Ristić je 0955826079. Tko može odmah pomoći s najosnovnijim potrepštinama neka se javi na adresu u Hreljinu, Ružić selo 45.

“Ovim putem pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu obnovu gornjeg kata kuće u kojoj je živjela moja sestra sa svojom obitelji, kako bi se svi zajedno mogli vratiti kući”, kazala je Danijela Ristić, sestra Mihaele Zaharija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views