ZA MALE I VELIKE

(FOTOGALERIJA) RAZGLEDAJTE S NAMA! U riječkoj Galeriji Kortil otvorena izložba ‘Lutkarska luka’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, točnije u izložbenom prostoru Galerije Kortil danas je otvorena izložba Lutkarska luka povodom 25. revije lutkarskih kazališta. 

Prva revija je započela 1996. godine uz 35. obljetnicu djelovanja Gradskog kazališta lutaka Rijeka, a ove godine Gradsko kazalište lutaka slavi 60. Mnoštvo kazališta je bilo uz Gradsko kazalište lutaka pa je tako bilo i mnogo revija.

Ovom izložbom riječko kazalište želi zahvaliti svim kazalištima koji su u proteklim Revijama sudjelovali, no kako ih je puno ne mogu svi stati jedan galerijski prostor. Stoga je odabir pao na one koji su od samih početaka pa do danas bili uz Reviju, a to su Zagrebačko kazališta lutaka Rijeka, Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku, Gradsko kazalište lutaka Split i Kazalište lutaka Zadar” tvrde iz HKD Sušak.

Vjerujemo da će ova izložba zainteresirati i male i velike posjetitelje! Pixsellov fotograf Goran Kovačić prisustvovao je na otvorenju, ali ovo se definitivno isplati vidjeti!

Za posjetiti izložbu imate prilike od danas, 3.11. pa do 11.11. te je ulaz za svih besplatan!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari