PRIKLJUČITE SE

U Rijeci se možete upisati u grupne radionice za razvoj mladih Stay calm &…!

Ilustracija (Mateo Levak/Riportal)

Centar za mlade RI connect, smješten na Školjiću u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka, mladima nudi edukativne, informativne i savjetodavne usluge, a trenutačno su u tijeku upisi u grupne radionice za razvoj mladih Stay calm &… koje će se održati u studenom i prosincu.

Na radionicama „Stay calm &…“ mlade osobe će sudjelovati u aktivnostima na kojima zajedno s drugim mladima i voditeljicom radionice kroz različite metode rada (igra, samostalni rad, rad u paru, grupni razgovor,…) rade na sebi i svojim odnosima s drugima.

Teme ovogodišnjeg ciklusa, koji će se održati u šest radionica, su: Ja – tko sam, što sam?, Komunikacija – zašto nam je važna, kako utilizirati dobrobit kvalitetne komunikacije?, Emocije – bi li nam život bio lakši da smo roboti?, Očekivanja i potrebe – koliko su važni, kad nas sputavaju, a kad nam daju vjetar u leđa?, Svijet različitosti – kako prihvatiti druge, a pritom sačuvati sebe?, Odnosi s drugima – partnerski, obiteljski, prijateljski, poslovni.

Radionica se provodi u neformalnoj i opuštenoj atmosferi uz uvažavanje različitih razmišljanja i potreba svih sudionika.

Radionicu vodi Lorena Zec psihologinja iz udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava.

Provedba radionica započinje u srijedu, 11. studenog, a odvijat će se jednom tjedno sve do utorka, 15. prosinca u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve sudionike, a radionica je namijenjena osobama od 15 do 30 godina starosti. Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice do utorka, 10. studenog.

Ciklus radionica „Stay calm &…“ se provodi u sklopu Centra za mlade RI connect, a uz financijsku podršku Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari