NOVE MJERE U AZILU

Riječki azil ima važnu obavijest za sve volontere i buduće udomitelje!

Foto: Ilustracija

Situacija s koronavirusom nije zaobišla niti naš riječki azil – Azil za pse ”Društvo za zaštitu životinja Rijeka” pa su tako na svom Facebook profilu obavijestili buduće udomitelje i volontere o mjerama koje se provode i kako će po novom funkcionirati dolazak u sam azil. 

Poruku prenosimo u cijelosti:

”Dragi pratitelji naše stranice i obožavatelji naših azilanata!
Protekli sunčan vikend izmamio je iz domova mnogobrojne šetače i potencijalne udomitelje koji su došli na vrata našeg azila, u želji da im uljepšaju dan.
Zbog situacije sa Covidom, mi smo odlučili zaključavati ulazna vrata azila kako bi ulazak i izlazak posjetitelja bio kontroliran i odgovoran. Uveli smo i obavezno nošenje maskica i određena pravila” kazali su ih riječkog azila.
”Sve posjetitelje molimo da se prethodno najave kako bi ih dočekali volonteri koji su taj dan u azilu.
Potencijalni udomitelji moći će u pratnji volontera pogledati pse za koje su zainteresirani, a najava je obavezna kako bi se izbjegla grupiranja ljudi.
Svi donatori koji su pripremili deke, hranu ili konzervice, molimo da donacije ostave ispred vratiju azila, svaki dan od 9 do 15h.
Šetače, također molimo za prethodnu najavu, kako bismo ih najavili volonterima, koji će psa koji ide u šetnju ili na izlet, dopeljati do vrata azila” dodali su.
”Zahvaljujemo svima koji usprkos trenutnoj situaciji, misle na naše azilante, posjećuju naš azil, doniraju i trude se šetnjama uljepšati im dane dok čekaju zauvijek dom” zaključili su iz riječkog azila.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari