(FOTOGALERIJA) TRADICIONALNI DOMJENAK RIJEČKOG SDP-a: Pogledajte kako je bilo u Hotelu Neboder!

Riječki SDP danas je u večernjim satima u Hotelu Neboder upriličio tradicionalni božićno-novogodišnji domjenak za svoje članove i simpatizere.

Iako su se planirajući termin ovog događaja vjerojatno nadali da će na isti dan proslaviti i proglašenje „svog“ predsjednika Hrvatskog sabora, takav scenarij (ovoga puta) se nije dogodio. No to nije omelo prisutne u ugodnom druženju i razgovoru uz slasne zalogaje iz hotelske kuhinje te osvježavajuće napitke.

Pozdravnu riječ prisutnima izrekli su predsjednik Gradskog odbora SDPa-a Rijeka Vojko Obersnel i potpredsjednik SDP-a i Predsjednik SDP-a PGŽ Zlatko Komadina. Ističući kako SDP i dalje, usprkos turbulentnim izbornim i postizbornim događanjima čvrsto ostaje na svojim programskim načelima, poželjeli su svojim članovima i simpatizerima uspješnu i sretnu Novu 2016. godinu.

Na domjenku smo primijetili sve viđenije riječke SDP-ovce osim Željka Jovanovića, člana Predsjedništva Županijske organizacije SDP PGŽ.

sdp9 sdp8 sdp7 sdp6 sdp5 sdp4 sdp3 sdp2 sdp1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari