(FOTO&VIDEO) POMOZITE IM: Nude prekrasne psiće za udomljavanje, a traže i volontere!

Riječko Društvo za zaštitu životinja – Azil za pse u subotu je na riječkom Korzu predstavilo svoju akciju udomljavanja pasa i oglasilo potrebu za volonterima

Vrijedni volonteri riječkog Društva za zaštitu životinja – Azil za pse u subotu su na riječkom Korzu privlačili pažnju tisuća prolaznika koji su po prekrasnom vremenu „prokrstarili“ gradskom pješačkom žilom kucavicom.

azil pas

Kako i ne bi, kada su s njima bila i tri preslatka psića, jedna „curica“ i dva „dečka“ kako ih od milja zove Marija Saršon, jedna od osnivačica Društva s početka 90-ih. Psići su očarali sve koji su ih vidjeli, posebno one najmlađe koji su prolazili Korzom.

azil društvo pas

Marija, Elvis, Milan, Jana i Sandro neumorno su svim građanima govorili o Azilu i aktivnostima Društva, a zaprimili su i nekoliko ozbiljnih prijava za volontiranje.

društvo azil

Akcija je završena „hepiendom“, jer je preslatka kujica dobila svoj novi dom – udomljena je u jednu obitelj s Bulevarda!

IMG_0971

Društvo za zaštitu životinja – Azil za pse nudi za udomljavanje građanima više desetaka pasa o kojima neumorno brine, no kako je nezbrinutih životinja sve više ovom akcijom oglasili su i potrebu za novačenjem novih volontera koji bi povremeno brinuli o napuštenim psima.

Ukoliko možete, pomozite im – bilo udomljavanjem pasa, bilo volontiranjem u Društvu!

IMG_0977

IMG_0976

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari