(FOTO&VIDEO) PROŠEĆITE S NAMA: Sajam cvijeća „na Kontu“ je malo pokisao, ali je i dalje vrlo atraktivan!

Dosadna i neugodna kiša poprilično je umanjila doživljaj „Cvjetnog proljeća“, no prisilite se prošetati do sajma i po kiši – ima se što za vidjeti!

Od 11. do 16. svibnja ispred hotela Continental na pješačkom mostu iznad Rječine održava se 4. proljetni sajam cvijeća i uređenja “Cvjetno proljeće”. Na sajmu izložbenog, edukativnog, ekološkog, natjecateljskog i prodajnog karaktera ima se što za vidjeti – kud god skreneš pogledom šarenilo boja i mirisa, pa dojam gotovo da ne kvari dosadna kiša koja se obrušila ovih svibanjskih dana na naš grad.

Nažalost, upravo su vremenske (ne)prilike zaustavile mnoge u naumu da posjete sajam, a mi im ovime poručujemo da obuku nepromočive cipele i čizmice i svakako krenu prema „Cvjetnom proiljeću“!

Sajam traje do nedjelje 16. svibnja, a otvoren je od od 9 do 20 sati.

IMG_1037 IMG_1036 IMG_1035 IMG_1034 IMG_1033 IMG_1031 IMG_1030 IMG_1029 IMG_1027 IMG_1026 IMG_1025 IMG_1024 IMG_1023

Sajam „Cvjetno proljeće“

Riječ je o gradskoj manifestaciji koja svake godine privlači sve više posjetitelja. Cilj manifestacije je potaknuti Riječane da cvijećem oplemene svoje balkone, okućnice, vrtove i poslovne prostore i osvijeste potrebu za očuvanjem okoliša.

Izlagači koji sudjeluju na sajmu proizvođači su s vlastitom proizvodnjom iz svih dijelova Hrvatske, koji svojim znanjem i stručnim savjetima “iz prve ruke” educiraju kupce i pomažu im u uspješnom uzgoju cvijeća.

Osim cvijeća, na sajmu se mogu pronaći i ukrasi i potrepštine za vrt, tematske knjige, ali i slastice.

Sajam uključuje i nekoliko predavanja uzgajivača i zaljubljenika u cvijeće, cvjetnu izložbu s temom “More” učenika Graditeljske škole za industriju i obrt, kao i promociju svečarske pjesme sajmova Cvjetno proljeće i Florijana pod nazivom “Cvjetna priča grada Rijeke“.

Organizator sajma je tvrtka Adria Expo, suorganizatori su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, pokrovitelj Udruženje obrtnika Rijeka, a podršku daju Jadran hoteli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari