GASTRO-KOLEGIJ: Učenici opatijske Ugostiteljske škole prezentirali znanje iz kulinarstva i posluživanja

Učenici Ugostiteljske škole iz Opatije, čiji je osnivač Primorsko-goranska županija, stečeno znanje iz kulinarstva i posluživanja prezentirali su članovima Kolegija Župana

Povod sastanka bio je projekt Unapređenje mentorskog rada u ugostiteljstvu i turizmu koji financira Primorsko-goranska županija i provodi se u suradnji Ugostiteljske škole Opatija i Milenij hotela d.o.o. Glavni cilj projekta je unapređenje praktične nastave i povezivanje obrazovanja s gospodarstvom, a sve kako bi učenici stekli kompetencije i time bili spremni za tržište rada.

U sklopu ovog projekta jučer je pripremljen ručak za sudionike kolegija, a pripremali su ga i posluživali učenici Ugostiteljske škole Opatija pod mentorstvom djelatnika Milenij hotela.

Županu i pročelnicima upravnih odjela predstavljeni su učenici koji su osvojili novčane nagrade, a koji su se pokazali najboljima među 40-ak učenika sudionika projekta.

Pročelnica Edita Stilin, ravnateljica Ugostiteljske škole Sibila Roth i izvršni direktor hotela Milenij Vedran Gržetić predstavili su projekt prisutnima i dogovorili daljnju suradnju.

Povodom predstojećih blagdana, župan Zlatko Komadina uručio je prigodne poklone učenicima Ugostiteljske škole koji su sudjelovali u projektu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari