SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: Adria P.A. d.o.o. traži autolimara (m/ž) i autolakirera (m/ž) u Rijeci

Adria P.A.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, ne propustite priliku i prijavite se! Sretno!

Adria P.A. d.o.o. traži autolimara (m/ž) i autolakirera (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 06.01.2022. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja uz korištenje najsuvremenije opreme za rad te kontinuirano usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.  

Metro Cash & Carry d.o.o. traži specijalistu u ljudskim resursima veleprodajnih centara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 04.01.2022. Posao obuhvaća vođenje kadrovske administracije i procesa zapošljavanja te pripremu sve potrebne dokumentacije i podataka za obračun plaće. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka. 

HP – Hrvatska pošta d.d. zapošljava poštara (m/ž) za opću dostavu. Područje rada je Opatija, a rok za prijavu je 10.01.2022. Kandidat mora biti spreman na terenski rad koji će uključivati preuzimanje i dostavljanje poštanskih pošiljaka. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

B.N.L. d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) za materijalno knjigovodstvo u Opatiji. Prijave se zaprimaju do 17.01.2021. Idealan kandidat trebao bi imati iskustvo i samostalnost u radu kako bi bio stručan za unos računa i kontinuirano provođenje inventura. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

LOKVE d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) viličara. Rad se izvršava u Lokvama, a rok za prijavu je 07.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji će upravljati viličarom u pilani. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

AKD-Zaštita d.o.o. traži zaštitara (m/ž) u Delnicama. Prijave traju do 31.12.2021. Posao uključuje zaštitarske poslove sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) u proizvodnji – rad na stroju u Rijeci. Rok za prijavu je 31.12.2021. Traži osobu spremnu na smjenski rad na stroju. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava skladištara / trgovca (m/ž) u Viškovu. Potencijalni konkurent za radno mjesto mora biti odgovoran, stručan i korektan pri obavljanju zadataka, dok će prednost ostvariti osobe s položenim ispitom za upravljanje viličarom te sa iskustvom u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Rok za prijavu je 31.12.2021., a to možete učiniti putem brze prijave na linku.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari