SUPER SAVJETI

Gdje s psom u šetnju, hotel, kako mu pomoći? Odgovore potražite u vodiču “Šapicama po PGŽ”

Foto: Unsplash

Povodom Svjetskog dana zaštite životinja predstavljen je novi projekt KRAS-a, radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, čiji je član i Grad Rijeka, vodič za vlasnike pasa “Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji”.

Zašto ostaviti svog vjernog četveronožnog prijatelja drugome na čuvanje, kad možete zajednički uživati u zasluženom godišnjem odmoru?

U novom projektu Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, skraćeno KRAS, objavljen je ovaj Vodič za vlasnike pasa „Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“ namijenjen domaćem stanovništvu, kao i gostima.

KRAS PGŽ okuplja sve koji se aktivno bave zaštitom životinja bez obzira radi li se o institucijama, udrugama ili pojedincima.

U vodiču se nalazi mnoštvo informacija: od propisa, suživota u urbanoj sredini, načina zaštite, pružanja prve pomoći, do ideja za šetnju ili odlazak na plažu i mogućnosti smještaja – od hotela, apartmana do kuća za odmor i kampova – specijaliziranih za prihvat kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari