BROJNE POGODNOSTI

Golden četvrtak u Toweru donosi popuste, duple bodove i iznenađenja

Nakon Golden subote, Golden Weekenda, vrijeme je i za Golden četvrtak!

Pitaš se što, gdje, kada?

Saaaamo polako, Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 9. rujna 2021., časti te se najsjajnijim popustima i akcijama i donosi duple bodove na Golden Tower kartici. Saznajte što te očekuje na prvom Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe i cijelu obitelj. 

Popis svih pogodnosti potraži na stranici Tower Centra Rijeka.

Prilikom kupnje ne zaboravite na svoju Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, ostvaruješ dva boda na kartici. Ako još nemaš karticu, u samo nekoliko minuta možeš je napraviti na Info pultu Centra.

Da iznenađenjima ne bude kraja, i tijekom Golden četvrtka možeš sudjelovati u nagradnoj igri Back to school, gdje za potrošenih 200,00 kuna, na blagajni dobiješ listić koji ti može donijeti deset cool nagrada.

Tower Center Rijeka pripremio je i zanimljivi foto kutak na drugom katu centra, u kojem se svi mališani mogu slikati od 17 do 20 sati, i ponijeti kući za uspomenu besplatnu fotografiju iz školskog autobusa.

Ovaj četvrtak, tvoj je Golden Tower užitak!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari