23. RUJNA

Grad Kastav organizira cijepljenje građana u kastavskoj sportskoj zoni: Svi zainteresirani su dobrodošli

Foto: Riportal, Kastav

Grad Kastav i Stožer civilne zaštite Grada Kastva u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije organiziraju cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za djelatnike tvrtki u Radnoj zoni Žegoti i sve zainteresirane građane s područja Kastva.

Punkt za cijepljenje bit će u novom Boćalištu „Slavko Stanić“, Stražnica 3, u kastavskoj sportskoj zoni. Cijepljenje prvom dozom održat će se 23. rujna 2021. godine od 08,00 do 18,00 sati, a druga doza planirana je 21. listopada 2021Dostupna će biti sva cjepiva protiv bolesti COVID-19 registrirana u Republici Hrvatskoj i ljudi mogu izabrati cjepivo koje žele (Pfizer, Moderna, AstraZeneca i jednodozno cjepivo Janssen). Prilikom dobivanja druge cjepiva, građani će moći dobiti i svoju EU-COVID potvrdu.

Da bi se cijepljenje pravovremeno organiziralo i s potrebnim brojem timova, potrebno je ispitati zainteresiranost za cijepljenje. Stoga vas molimo da se javite odabranom liječniku opće prakse, kako bi vas liječnik unio u tablicu cijepljenja i odredio termin cijepljenja. Prema dostavljenim prijavama, moći će se procijeniti broj motiviranih građana za cijepljenje i planirati „Otvorena vrata“.

Za građane koji se odluče u zadnji tren također će biti omogućeno cijepljenje u najavljene dane.

Poslodavci se mole da popune tablicu koja se nalazi na poveznici (Prijava zaposlenika na cijepljenje), odrede kontakt osobu i sve dostave na mail: cijepljenje.poslovni@zzjzpgz.hr s naslovom: Zona Kastav.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije na broj telefona 554-802 ili broj mobitela 091/503 07 08, radnim danom od 07,00 do 20,00 sati te subotom od 08,00 do 14,00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari