ČESTITAMO

Grad Kastav uručio potvrde uspješnim start-up tvrtkama treće generacije inkubacijskog programa KASPI-ja

U četvrtak je u Gradskoj vijećnici u Kastvu organizirana svečana dodjela potvrda uspješnim start-up tvrtkama i budućim poduzetnicima koji su ove godine sudjelovali u inkubacijskom programu kastavskog poduzetničkog inkubatora KASPI.

Riječ je o programu koji se provodi u sklopu našeg poduzetničkog inkubatora KASPI, otvorenog prošle godine u staroj gradskoj jezgri, čime je dodana jedna nova dimenzija i dinamika ovome prostoru, ali i stvoren novi element poduzetničke potporne infrastrukture u Gradu Kastvu.

Program namijenjen trećoj generaciji polaznika inkubacijskog programa osmišljen je i proveden upravo kako bi se lokalnim poduzetnicima, i onima koji to tek žele postati, pružila prijeko potrebna podrška, na dugoročnu korist čitave lokalne zajednice.

Potvrde za ukupno osam start-upova je uručio gradonačelnik Matej Mostarac, a dodatne poklone za najuspješnije poslovne ideje dobili su Andrea Načinović za informativnu platformu Avanture malih okica, Ana Kovačević za virtualnu tržnicu OPG proizvoda, te Karlo Džafić za prototip robotskog čistača plovila.

Martina Voštić i Renato Stanković iz Gradske uprave Grada Kastva, koordinatori programa KASPI-ja, najavili su da će tijekom veljače iduće godine biti spreman poziv za četvrtu generaciju inkubacijskog programa, te su pozvali sve zainteresirane da za najnovije informacije prate službene komunikacijske kanale Grada Kastva i KASPI-ja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari