UOČI BLAGDANA

Galerija | Gradonačelnik Kirigin sa zamjenicom posjetio stanovnike Vele i Male Učke uoči blagdana

Uoči predstojećih blagdana gradonačelnik Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i član Vijeća mjesnog odbora Veprinac – Učka Rajko Ukić posjetili su stanovnike najviših naseljenih mjesta na području Grada Opatije.

Tijekom posjeta gradonačelnik je razgovarao s mještanima kako dodatno unaprijediti kvalitetu života na Veloj i Maloj Učki, ali i olakšati svakodnevne obveze stanovnika. Jedan od prioriteta koji ostaje za Učku je dovođenje bolje internetske veze. Osim interneta bilo je riječi o načinu odvoza smeća i krupnog otpada, riješenog problema prijevoza djece u školu te subvencijama za OPG-ove i poljoprivrednike.

Zamjenica gradonačelnika Đukić mještanima je predstavila uspješan Program poticaja zapošljavanja i poduzetništva te razvoja zaleđa Grada Opatije koji je nastavljen i u ovoj godini – u kojoj se bilježi povećani broj zainteresiranih poduzetnika za ostvarivanje prava na dodjelu poticaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja