VRIJEDNA DONACIJA

Galerija | JGL donirao KBC-u Rijeka ultrazvuk vrijedan 70 000 kuna

Zavod za hematologiju Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka primio je u utorak 20. prosinca od JGL-a donaciju vrijednu 70 000 kuna kojom je nabavljen novi ultrazvučni aparat SonoScape E2 kolor-dopler.

Na vrijednoj donaciji u ime KBC-a Rijeka donatoru su se zahvalile zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran i pomoćnica ravnatelja za kvalitetu  prof. dr. Renata Dobrila Dintinjana koja jenaglasila da uprava KBC-a potiče kontinuitet izvrsnosti i poboljšanja medicinske skrbi čemu će i ova donacija pridonijeti.

Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a, zahvalio je liječnicima KBC-a na ogromnom angažmanu izrazivši zadovoljstvo što JGL kao uspješna kompanija usmjerena na zdravlje može realizirati ovu donaciju i tako podijeliti svoj uspjeh sa zajednicom.

Pročelnik Zavoda za hematologiju KBC-a Rijeka prof. dr. Toni Valković, govoreći o benefitima novog doniranog ultrazvučnog uređaja, istaknuo je da će on omogućiti niz postupaka koji se do sada nisu mogli izvoditi na zavodu pri čemu je posebno važno da će teški bolesnici biti pošteđeni transporta na druge odjele radi dijagnostike.

Prigodnu primopredaju donacije zaključio je predstojnik Klinike za internu medicinu prof. dr. Davor Štimac, naglasivši da je donacija JGL-a velik dar i pacijentima i djelatnicima KBC-a jer će svima uštedjeti vrijeme i ubrzati dijagnostiku najtežih bolesnika.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari