Gradonačelnikova poruka povodom početka školske godine

Povodom početka nove školske godine gradonačelnik Vojko Obersnel uputio je poruku prvašićima, njihovim roditeljima i učiteljima.

Dragi prvašići danas je velik i važan dan za sve vas. Dan pun uzbuđenja i velikih očekivanja. S pravom, jer ulazite u razdoblje vaših novih obaveza, učenja i znanja, ali ujedno i u doba prepuno veselja, smijeha i velikih prijateljstava. I to je najvažnije što ćete nakon osmogodišnjeg školovanja pamtiti i nositi u svojim srcima. Zato uz trud koji ćete uložiti u učenje, posebno pazite da budete dobri jedni prema drugima, da se upoznajete prihvaćajući sve međusobne različitosti koje trebaju biti poticaj vašim prijateljstvima, a nikada prepreka. Naučit ćete mnogo, doživjet ćete mnogo i osjećat ćete mnogo. Učitelji i roditelji pomagat će vam u svemu, no najvažnije je da si pomažete i međusobno. Lica s kojima danas sjedate u školske klupe, bit će vaši prijatelji i saveznici. Želim vam uspješan i lijep početak školske godine i osnovnoškolskog obrazovanja i da dane koji su pred vama pamtite samo po dobru.
Učiteljima koji danas prvašićima otvaraju vrata svojih učionica želim dobru generaciju đaka, puno strpljenja i ljubavi u radu.
Koristim priliku da i svim roditeljima današnjih prvašića poželim godine ispunjene ponosom na svoje mališane zbog visokih ocjena, lijepog vladanja i mnoštva vrlina i vještina koje će usvajati na ovom putu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari