“GUŽVA” NA ŠKOLJIĆU Stanari ogorčeni: “Dok mi plaćamo parking, evo što rade povlašteni djelatnici pauk-službe i Autotroleja!”

Foto: Čitatelj

Nakon što smo jučer prenijeli vijest o redarima s Murtera koji su kaznu za nepropisno parkiranje ispisali službenom vozilu Carine te tako pokazali da za njih ne postoje povlaštene osobe, javila nam se čitateljica iz Rijeke

Prema njezinom iskazu i priloženim fotografijama, čini se da u Rijeci nije takav slučaj!

“Živim sa svojom obitelji već 12 godina u strogom centru grada, Školjić, te posjedujemo dva automobila, za koja imamo povlaštenu parkirnu kartu kao stanari. Automobile najčešće parkiramo na parkiralištu Školjić (Istok), kod ulaza u garažu Autotroleja, a javljam Vam se zato što redari  iz dana u dan, svakodnevno, dokazuju da su njihovi kolege iz Rijeka plusa te iz Autotroleja – povlašteni. Većina zaposlenika Rijeka plusa i Autotroleja parkira svoje privatne automobile na navedenom parkiralištu, u potpunosti povlašteno!”, započinje ogorčena čitateljica A.M.

Čitateljica tvrdi kako zaposlenici ne plaćaju mjesečnu parkirnu kartu, niti dnevnu te se konstantno parkiraju izvan označenih mjesta i ostavljaju na vjetrobranskom staklu ceduljicu sa svojim imenom, brojem telefona, te gdje rade u svrhu izbjegavanja kazne ili dizanja auta od strane pauk službe.

“S obzirom na to da svakodnevno parkira minimalno pet auta, mi stanari koji svaki mjesec već godinama plaćamo parkiralište gubimo parkirna mjesta. A u slučaju da smo parkirani izvan obilježenih mjesta, Rijeka plus nam odmah diže auto, te parkiraju svoje aute na ta ista mjesta”, ističe ogorčena čitateljica.

Navodi kako je prošli tjedan Rijeka plus “dignuo” automobil njezinog oca dok je bolesnu sestru vodio u stan.

“Nije bilo slobodnog mjesta na označenom parkiralištu, te se parkirao pola na označeno mjesto, a pola na neoznačeno. Niti pola sata nakon podizanja njegovog automobila, netko od radnika iz Rijeka plusa ili Autotroleja se parkirao na isto mjesto (ceduljica je bila na vjetrobranskom staklu). Tata je bio u blizini, a prometni redari su još uvijek bili na parkiralištu pa ih je upitao zašto ne zovu pauk za automobil koji je parkiran na istome mjestu gdje su njegov dignuli, a oni su mu odbrusili te rekli da se ne miješa i da se to njega ne tiče. Nakon toga su otišli”, kazala je čitateljica.

O navedenoj problematici poslali smo upit Rijeka Plusu te su tražili da im dostavimo konkretan primjer. Fotografije smo i poslali, ali nam do objave teksta nije odgovoreno. Njihovo očitovanje ćemo objaviti po primitku.

NAPOMENA: Zbog zaštite osobnih podataka registarske oznake te imena vlasnika vozila kao i njihovi telefonski brojevi skriveni su na objavljenim fotografijama. RIportal je u posjedu originalnih fotografija na kojima se vide imena i telefonski brojevi vlasnika parkiranih automobila.

Foto: Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari