NASMIJTE SE UZ URNEBESNE 'UDAVAČE'

Hit komedija ‘Udavače’ napokon stiže u Rijeku

Nagrađivana predstava o modernim vjenčanjima koja vrvi obiljem humorističkih situacija prije odlaska pred oltar, komedija ‘Udavače’ zagrebačkog kazališta Hit teatar, koji već dulje od desetljeća uspješno (umjetnički) vodi glumica i producentica Matea Elezović-Brdar, već nekoliko godina bez iznimke puni dvorane diljem Lijepe naše te je dosad nasmijala više od 25.000 tisuća ljubitelja komedija i dasaka koje život znače.

Ova hvaljena predstava koju publika posvuda ispraćuje gromoglasnim pljeskom stiže prvi put i u Rijeku, gdje će u ponedjeljak 15. travnja s početkom u 20 sati biti izvedena u HKD-u na Sušaku. Preostale ulaznice možete kupiti online na linku.

‘Udavače’ scenaristički potpisuje jedan od najizvođenijih hrvatskih komediografa Matko Elezović, koji svakom novom komedijom potvrđuje svoj status na horizontu domaće kazališne scene. Ispunjena humorom od prve do posljednje minute, predstava donosi bogatu galeriju zanimljivih likova koji su se nenadano našli u nesvakidašnjim svadbenim običajima i preokretima prije onog ‘sudbonosnog da’, a eksplozivnom glumačkom igrom i maštovitim interpretacijama utjelovio ih je sinergičan glumački trio – Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari