16 NOVIH SKLADBI

Počinje prodaja ulaznica za veliku finalnu večer MiK-a u Rijeci

U tijeku su završne pripreme za jubilarno izdanje Festivala Melodije Istre i Kvarnera koje će, osim 16 novih skladbi, donijeti jednu doista posebnu završnu večer. Upravo kako i priliči proslavi 60. rođendana jedinog putujućeg i jednog od najstarijih festivala u Hrvatskoj.

Bit će to večer za koju organizator priprema brojna iznenađenja, a kako to obično biva, završna večer je uvijek jedinstvena jer ona ponekad odlučuje o pobjedniku festivala po glasovima publike, a na njoj se dodjeljuju i sve festivalske nagrade – kako one publike tako i struke. S obzirom da MIK ove godine slavi jubilarni rođendan nisu se samo organizatori pobrinuli da festival svečarski diše, već su to učinili i izvođači te domaćini, pa slobodno možemo ustvrditi da će ovo biti jedna svakako posebna mikovska godina. I da ćemo opet svjedočiti jedinstvenoj sinergiji publike i sudionika festivalske karavane, upravo onako kako je za MIK i znakovito.

Kako je već najavljeno, velika finalna festivalska večer u Rijeci održat će se 8. lipnja, a od četvrtka 11. travnja započinje prodaja ulaznica za ovu posebnu večer koja će se održati na Trgu Riječke rezolucije, s početkom u 21 sat.

Organizator napominje kako je zbog produkcijskih zahtjeva broj ulaznica ograničen te preporuča zainteresiranima da ih osiguraju na vrijeme. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, Festival Opatija).

Cijena ulaznice za ovu posebnu sjajnu večer iznosi 20,00 € u pretprodaji, a u slučaju da ih još nešto i bude na dan velikog finala, cijena ulaznice će biti 25,00 € .

Prema svim najavama, očekuje nas još jedan sjajan MIK i spektakularna večer u Rijeci, kojom će festival „puhnuti u svjećice na torti“ zajedno s najdražom publikom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari