NA LICU MJESTA

Galerija | ‘Hodajući kolegij’ u Opatiji: Gradonačelnik Fernando Kirigin provjerio stanje šetnice, parkova, plaža, rasadnika…

Na današnjem „Hodajućem kolegiju“ gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić s pročelnicima Upravnih odjela, direktorom Parkova Ivanom Bilobrkom i ostalim suradnicima obišli su obalnu šetnicu od Opatije do Ike te Villu Angiolinu i rasadnik.

Dogovorena je dinamika uređenja i dohrane plaža prije početka kupališne sezone.

Kolegij je obišao i radove na lokaciji buduće plaže za pse na Slatini te plaže u Ičićima i Iki gdje su na nekoliko mjesta završeni radovi obnove sunčališta i popravljene stepenice za ulazak u more.

Članovi kolegija su obišli i Villu Angiolinu u kojoj se radovi na rekonstrukciji bliže kraju.

Podsjetimo, riječ je o EU projektu „Povežimo se baštinom – Revitalizacija Ville Angioline“ u sklopu Urbane aglomeracije Rijeka. I obližnji rasadnik Ville Angioline, u kojem će se ovoga vikenda održati prvi Opatijski festival cvijeća Đardin, bit će prijavljen za rekonstrukciju uz pomoć europskih sredstava kroz Urbanu aglomeraciju Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari