OSIGURAJTE SVOJU ULAZNICU

Krenula prodaja ulaznica za Anastaciju, Davida Garretta i Festival mjuzikla

Ljeto na Ljetnoj 2023. bogato je zvučnim imenima svjetske glazbene i kazališne scene od kojih zaista sve generacije publike mogu odabrati nešto po svom ukusu.

Kako biste na vrijeme kupili ulaznice i time si osigurali vrhunski doživljaj za pamćenje, donosimo informacije o početku prodaje ulaznica za Festival mjuzikla, Anastaciju i Davida Garretta!

Ulaznice za Festival mjuzikla koji na Ljetnu pozornicu donosi jedne od najpoznatijih i najizvođenijih mjuzikala u atraktivnoj produkciji beogradskog Pozorišta na Terazijama, Flashdance, 2. lipnja i Chicago, 4. lipnja 2023., mogu se kupiti u sustavu Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima po redovnoj cijeni od 25€ do 30€, dok se paket ulaznica koji sadrži po jednu ulaznicu za oba mjuzikla, može kupiti po povoljnijoj cijeni od 40€ do 50€.

Anastacia, vlasnica multiplatinastih hitova „I’m Outta Love“ i „Left Outside Alone“, ovog ljeta, 24. srpnja nastupa na Ljetnoj pozornici. Ulaznice su već u prodaji u sustavu Eventim.hr po cijeni od 49€. Također u sustavu Eventim.hr, danas, 27. travnja, krenule su u prodaju ulaznice za koncert „modernog Paganinija“ i „najbržeg violinista na svijetu“, Davida Garretta koji će 13. kolovoza u Opatiji predstaviti poseban klasični program pod nazivom Iconic, s istoimenog albuma, inspiriran kultnim violinistima 20. stoljeća. Ulaznice se kreću po cijeni od 39€ do 99€.

Prekrasni kameni ambijent, toplina ljetne večeri, miris mora i izvrsna glazba kombinacija su koja Ljetnu pozornicu čini jednim od najljepših teatara Mediterana na otvorenom i mjestom na kojem ovog ljeta želite biti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari