VELIKO RIJEČKO SRCE

HVALA SVIMA! “Lutalica s Pehlina” pronašao vlasnicu, pomogli Karla & Maurizio i svi čitatelji Riportala!

Foto: Čitatelj

“Pas je stigao u ruke svoje vlasnice zahvaljujući čitateljima Riportala koji su dijelili objavu! Vlasnica je vidjela objavu, nazvala i došla po svog četveronožnog ljubimca”, ispričala nam je Karla

Pas je primijećen danas predvečer kako bez nadzora trči po cesti na Pehlinu kod osnovne škole, javili su putem društvenih mreža građani, točnije Karla & Maurizio koji su ga sklonili u svoje dvorište.

Dobrodušnim nalaznicima ovog ljepotana na četiri noge pomogli smo i mi Riportala, ali još više naši vjerni čitatelji koji su podijelili vijest.

“I pas i vlasnica nisu krili sreću kada suse ponovno vidjeli u našem dvorištu”, javila nam je Karla uz zahvalu “svim dobrim ljudima na dijeljenju objave”.

“Rijeka je još jednom pokazala svoje veliko srce i pažnju prema našim riječkim šapicama”, zaključili su Karla&Maurizio sretni i zadovoljni što su pomogli da se ponovno spoje pas i njegova vlasnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari