I OVO JE RIJEKA?! Stanovnici Tihovca već pet dana „uživaju“ u smradu i pogledu na neodveženo smeće!

„I ovo je naš grad koji teče“, užasnuto nam javlja čitateljica zgrožena apokaliptičnim prizorima

„Netko nama nepoznat nabacao je razno smeće, pa i ono krupno, u kontejnere i oko kontejnera u Tihovac ulici još u subotu, a smeće otada nije odveženo premda smo o incidentu i nečijem strašnom nemaru riječku Čistoću obavijestili još početkom tjedna. Obavijestili smo i Komunalno redarstvo, no ništa se ne događa…“ tužim tonom obavijestila nas je čitateljica sa Sušaka (M.B.. podaci poznati redakciji) koja se ne može načuditi ovolikom nemaru kako neodgovornoih pojedinaca tako i gradskih komunalnih službi.

Doista, na fotografijama snimljenima u srijedu vidljivo je kako smeće i krupni otpad ostavljaju dojam kao da se u ulici Tihovac odigrao ili odigrava neki razuzdani piknik čiji su sudionici iza sebe ostavili krš i lom! Doista nereprezentativni pogled na naš grad, a još je gore sranovnicima Tihovca koji svakodnevno moraju gledati u to ruglo na gradskoj prometnici i zelenoj površini.

tihovac3

Nadamo se da će i ova naša medijska bilješka potaknuti odgovorne da se problem što prije riješi!

tihovac4

tihovac2 tihovac1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari