I VI STE POMOGLI! Udruga “…I djeci s ljubavlju“ uručila monitor vitalnih funkcija Klinici za pedijatriju riječkog KBC-a

Foto. HRT Radio Rijeka

I vi, čitatelji portala Riječanin, imali ste velikog udjela u ovoj humanitarnoj akciji. Poziv na sudjelovanje u akciji na facebook stranici Riječanin podijeli ste na tisuće puta

U Dječjoj bolnici Kantirda danas je svečanom primopredajom monitora vitalnih funkcija i elektroničke vage za dojenčad okončana velika humanitarna akcija

I vi, čitatelji portala Riječanin, imali ste velikog udjela u ovoj humanitarnoj akciji. Poziv na sudjelovanje u akciji na facebook stranici Riječanin podijeli ste na tisuće puta što je zasigurno pridonijelo da se proširi glas o akciji kojom su prikupljenja novčana sredstva za malim pacijentima prijeko potrebne monitor vitalnih funkcija i elektroničku vagu za dojenčad.

Vrijedna oprema namijenjena je Zavodu za dječju neurologiju i dječju psihijatriju, Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

U akciji je prikupljeno više od dvadeset tisuća kuna, a u prikupljanju novca za kupnju uređaja čija je konačna cijena 21.560 kuna pomogli su i studenti riječkog Medicinskog fakulteta.
Foto: Rdio Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari