OD 20. DO 22. SVIBNJA

Idućeg vikenda u bajkovitom Kaštelu Drivenik tri dana zabave uz smijeh, glazbu i raznovrsnu gastro ponudu!

Od 20. do 22. svibnja dobro poznata ekipa riječkog Alterna Event Teama predstavlja debitantski događaj na potpuno novoj, povijesnoj lokaciji – pod otvorenim nebom, okružen bedemima Frankopanskog dvorca, Kaštela Drivenik!

U okolicu Rijeke dovode red smijeha, red glazbe popraćen raznovrsnom gastro ponudom gdje će se za svačije nepce pronaći nešto ‘baš po guštu’.

Tri dana zagarantirane zabave

U petak 20. svibnja za vatreno krštenje kaštela Drivenik otvaranje preuzima Goran Vinčić VINČA – najaktualniji komičar regije, popraćen mladim glazbenicima acoustic dua – Shakersi.

Subota donosi ples i pjesmu uz taktove groova kojima će dirigirati Supecover Band, poznat u ovim prostorima po zagarantiranoj zabavi.

Nedjelja je rezervirana za dnevni obiteljski provod uz Mystic Rose Ensemble koji će posjetitelje počastiti s bossanova, swing i smooth jazz zvukovima.

Za sve ljubitelje ‘ića i pića’ tu je puno razloga za zadovoljstvo

Mamma Mia fine food i King’s Pub će osim street fooda prirediti i goranski kotlić. Za vegansku i vegetarijasku ponudu pobrinuli su se Priroda i društvo a za slatko Quorum Garden.

Od ponude pića posjetitelji će mođi uživati uz domaća craft piva – Grif pivovare, Drivenik Brewery, Kings’s Brew, Medvedgrad pivovare, Morčić Brew; a za sve ljubitelje vina i rakije tu su Tudor vinarija i Suza rakije.

Ne propustite vikend osmišljen za svačiji ukus na jedinstvenoj lokaciji nadomak Rijeke -u Kaštelu Drivenik!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari