IMA I TOGA: Parkirao BMW na skijaškoj stazi Pribeniš i netragom nestao!

Foto: screenshot platak.hr

Kao da nema kraja, blago rečeno, neznanju ili nemaru nekih vozača (mnogi će reći – bahatosti, u čemu prednjače vozači prestižnih BMW-a!?).

Danas su na Platku čak morali na službenim stranicama tog omiljenog goranskog izletišta oglasiti potragu za nemarnim vozačem BMW-a koji je svoje vozilo “parkirao”, ni manje ni više, nego na skijaškoj stazi Pribeniš! Iako je nedavno službeni parking izletišta uređen i dodatno proširen!

platak bmw u snijegu

Čini se da je vozač nakon „urednog“ parkiranja netragom nestao, jer su djelatnici Centra potragu za njim oglasili čak na svojim mrežnim stranicama ovim tekstom:

„Zamolba – BMW Ri-979-LT
17. 01. 2016.
Novost
Molimo vlasnika vozila BMW registarskih oznaka Ri-979-LT u što kraćem roku ukloni svoje vozilo sa SKIJAŠKE STAZE PRIBENIŠ.
Puno hvala!“

Bit će zanimljivo čuti opravdanje vlasnika vozila za ovakav čin. Nadamo se da nitko nije bio životni ugrožen pa se auto morao ovako ostaviti?!

Prema posljednjim službenim informacijama koje stižu s Platka vozač se “išao malo provozati”. Nizbrdo je išlo, ali kada se trebao vratiti uzbrdo, zapeo je u snijegu. No nije našao za shodno nikoga obavijestiti o tome, već se otišao rekreirati?! Čini se da će vozilo iz snijega morati izvlačiti ratrakom što ima svoju cijenu, pa ostaje mogućnost da vozač ovu svoju “nesmotrenost” i plati iz svog džepa.

Inače, skijalište Platak je otvoreno. Otvorene su staze Radeševo 1, turistička staza , Pokretna traka Radeševo, Pribeniš 1 i sanjkalište Pribeniš.

Trenutno je na skijalištu 20-30 centimetara snijega. Ceste su očišćene i prohodne uz obveznu zimsku opremu. Vedro je, uz jutarnju temperaturu zraka od – 9 stupnjeva Celzijusa.

platak nedjelja4

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views