ODLIČNE VIJESTI

Istra i Kvarner autobusnom linijom ponovno povezani s Austrijom, Njemačkom i Poljskom!

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima, zahvaljujući povoljnoj epidemiološkoj situaciji, ponovno povezuje dobar dio Kvarnera i Istre s Austrijom, Njemačkom i Poljskom. FlixBus putnici iz ovog dijela Hrvaske kao i turisti, moći će nekoliko puta tjedno putovati prema europskim destinacijama koje su ujedno i ključna emitivna tržišta Hrvatske. Počevši od 17. lipnja moći će se putovati iz:

Crikvenice, Rijeke ili Opatije u smjeru Ljubljane, Maribora, Beča, Villacha, Salzburga do Münchena, Berlina, Praga, Brna ili Wroclawa

Pule, Rovinja, Poreča ili Umaga u smjeru Ljubljane, Bleda, Maribora, Graza, Beča, Münchena, Katowica ili Krakowa

Točni datumi polazaka kao i sve destinacije mogu se provjeriti na web stranici ili besplatnoj mobilnoj aplikaciji 

˝Zbog svog fleksibilnog poslovnog modela, uspijevamo ponovno otvarati autobusne linije shodno potražnji, a s obzirom da je ljetna sezona pred vratima, važno je prema tome kreirati ponudu te omogućiti dolaske turista u Hrvatsku. Dobra prometna povezanost je u ovom trenutku ključna za nadolazeću sezonu i kretanje naših domaćih putnika,˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

VIDEO DANA:

 S obzirom na optimističnu epidemiološku sliku, FlixBus ove godine pokreće sve međunarodne linije na kojima je prometovao 2019. godine te pojačava domaću mrežu linija unutar Hrvatske povezujući tako Istru i Dalmaciju sa Zagrebom iz kojeg su nadalje moguća putovanja prema 50 destinacija u 8 eurpskih država – Njemačka, Slovenija, Poljska, Austrija, Italija, Češka, Mađarska i Srbija.

 ˝Naše polaske redovito prilagođavamo trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Europi te ponovno uspostavljamo autobusne veze s novim destinacijama ovisno o razvoju daljne situacije i tržišne potražnje. Postojeća epidemiološka slika daje nam nadu za uspješnom sezonom pred nama,˝  zaključio je Grbeša.

Dostupnost FlixBus autobusnih linija te mjere zaštite

Sve dostupne destinacije i polasci za nadolazeću sezonu mogu se provjeriti putem web stranice, besplatne aplikacije ili na nekim od mnogobrojnih označenih FlixBus prodajnih mjesta te kupiti karte. Uz otvaranje autobusnih linija, putnicima FlixBusa osigurati će se i dodatne pogodnosti kroz posebne promotivne aktivnosti.

Putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Na  taj će način smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugačke redove. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika. Mjere preventivne zaštite i dalje su na snazi radi sigurnosti putnika.

Kako se epidemiološka situacija, a u skladu s tim i mjere, stalno mijenjaju, svim našim putnicima savjetujemo da se prije putovanja informiraju o epidemiološkim mjerama drugih država kojih se potrebno pridržavati prilikom prelaska državnih granica putem službenih stranica Vlade HR.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari