NIJE DOČEKALA SMJENU

Ivona Milinović istupila iz HDZ-a. Odluku objavila na društvenim mrežama

Foto: Riportal.hr

Nakon silnih afera koje se “vuku” oko dosadašnje vijećnice HDZ-a u riječkom Gradskom vijeću, iznenađenje je bilo što ju je gradski HDZ uopće razmatrao kao kandidatkinju za listu HDZ-a za predstojeće parlamentarne izbore

Prisjetimo se, kontroverzna Ivona Milinović u nemilost vrha stranke pala je nakon medijski eksponirane afere “Srbe na vrbe”, a kasnijim medijskim istupima i “objašnjenjima” što je zapravo mislima, Milinović se samo dublje zakopavala.

No u trenutku dok ju je stranački vrh nastojao jednostavno “zaboraviti” a očekivale su se i daljnje sankcije, članovi gradskog odbora HDZ-a iznenađujuće su predložili da se i Milinović uzme u obzir pri sastavljanju stranačke liste u izbornoj jedinici za predstojeće parlamentarne izbore – odnosno kao moguću saborsku zastupnicu. Da paradoks bude veći, isti taj HDZ-ov gradski odbor svojedobno je predložio njeno izbacivanje iz stranke!?

Vjerojatno vidjevši da uteg u unutarstranačkim borbama za mjesta na listama za Sabor preteže na onu “drugu stranu” , Ivona Milinović istupila je danas iz stranke, a odluku o tome objavila je na svom Facebook profilu.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Karantena je za mene bila prilika za introspekciju. Donijela sam neke dugo odgadjane odluke. I najtežu političku odluku u životu. Danas sam istupila iz članstva Hrvatske demokratske zajednice obzirom na odgadjanje unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini što bi značilo još godinu dana agonije. Pokušala sam na lokalnoj razini promjeniti stvari u riječkom HDZ-u. Nisam uspjela. Podržavati i boriti se s ovim lokalnim “mućkama” pojedinaca iz Primorsko-goranskog HDZ-a s Vojkom Obersnelom i riječkim SDP-om neću. Žao mi je ako sam nekog povrijedila ili razočarala svojom odlukom, ali u ovom riječkom političkom bordelu sudjelovati ne mogu. Još ćete me trpit godinu dana a onda politička mirovina ??”, napisala je Ivona Milinović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari