NEZAPAMĆENI INCIDENT

Video | Iz Psihijatrijske bolnice na Rabu otkrili detalje ubojstva pacijenta kojeg je batinama usmrtio drugi pacijent

Policija je sinoć zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe

Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Točan uzrok smrti muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

“Dogodio se incident u samoj bolesničkoj sobi gdje je nakon vrlo kratkog verbalnog sukoba jedan pacijent nasrnuo na drugoga. Cijeli događaj je trajao 10, 15 sekundi, služba i dežurna služba su promptno reagirali, ali ničim se nije moglo očekivati da će se takav incident dogoditi.”, kaže Vesna Šendula-Jengić, ravnateljica Psihijatrijske bolnice Rab.

“Doista ničim nismo mogli predvidjeti ovakav jedan incident niti su ti pacijenti pokazivali netrpeljivost niti konflikte prije toga…”, dodaje ravnateljica Psihijatrijske bolnice Rab.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenica ovog događaja.

U 70 godina rada bolnice ne bilježi se ovakav slučaj. A godišnje se na bolničko liječenje zaprimi preko 2 tisuće pacijenata, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari