VELIKO SRCE RIJEČANA

Iz Rijeke prema Ukrajini otputovala dva kombija s humanitarnom pomoći

Iz Rijeke prema Ukrajini otputovala dva kombija s humanitarnom pomoći

Gimnastički klub Vita je početkom ovog tjedna počeo skupljati pomoć za ljude u Ukrajini, koje se šalju na Ukrajinsku granicu preko veleposlanstva. 

Riječani su i ovog puta pokazali veliko srce i pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naime, jučer navečer je krenuo jedan a danas ujutro drugi kombi pun humanitarne pomoći.

Iz Gimnastičkog kluba Vita su jako zadovoljni odazivom i nastaviti će s prikupljanjem pomoći.

U kontaktu su s Ukrajinom i granicom, te im oni javljaju što je sve potrebno. Praviti će nove popise prema potrebama.

Pozivamo vam da se priključite akciji te prenosimo popis potrepština:

– konzerviranu hranu, instant juhe, suhe obroke, dvopek, krekere, kavu, čaj, energetske pločice i pića, šećer i drugu nekvarljivu hranu te vodu u bocama, dvopeke, krekere i sl.

– hranu za bebe i zamjensko mlijeko

– baterije, selotejp, ručne svjetiljke, vreće za spavanje, deke, prostirke, papir, svijeće, vreće za krupni otpad, nosila, dalekozore, mobilne aparate

– odjeću i obuću primjerenu godišnjem dobu

– higijenske potrepštine: sapune, gelove za tuširanje, šampone, vlažne maramice, pelene, higijenske uloške, dječju kozmetiku, papirnate ubruse, toaletni papir, dezinficijense i sl.

Navedeno, što i koliko možete, možete donesti u klupske prostorije GK VITA, OMLADINSKA 8, RIJEKA od 16 do 19 sati, od kuda će slati za Ukrajinu u više navrata.

Kontakt osoba: Dolores 091 169 2720.

VIDEO DANA:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari