IZBOR IZ OGLASNIKA Evo gdje se sve možete zaposliti na našem području!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava više Lučkih radnika (m/ž) za rad na sjevernom Jadranu. Od vas se očekuje: NKV/KV/SSS, poželjno je iskustvo na sličnim poslovima te ozbiljnost, odgovornost, marljivost, nekonfliktnost i  EU državljanstvo. Očekuje vas plaća od 1000 eura. Više informacija možete doznati na linku i prijaviti se brzom prijavom.

Pevec traži najbolje kandidate u prodajnom centru Rijeka (Škurinje) za poziciju: Trgovac (m/ž) – više programa. Na ovom poslu ćete voditi prodajne razgovore, bit ćete odgovorni za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu kupcima te ćete biti odgovorni za uspješnu prodaju. Prijave su u tijeku…

Manpower za klijenta, vodeću tvrtku u svojoj industriji, traži Agenta za teleprodaju i savjetovanje (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje zaprimanje prigovora nezadovoljnih korisnika, obradu i davanje informacija korisniku, uz prezentaciju novih usluga. Ukoliko ste zainteresirani, možete se prijaviti brzom prijavom.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

Grawe zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Pazinu s okolicom. Na ovom ćete poslu izgrađivati vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te ćete raditi na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Novatec d.o.o. ima raspisan natječaj na poziciji: Projektant/Programer sustava automatizacije (m/ž) u Labinu i Zagrebu. Uz kontinuirano unapređivanje i mogućnost daljnje edukacije i razvoja postojećeg kadra, cilj ovog poslodavca je zaposliti mlade, školovane i ambiciozne ljude koji su bogati novim, kreativnim idejama za rad u dinamičnom i perspektivnom timu. Provjerite opširnije ovdje. Prijave su do 7.12.

Adria Casino d.o.o., senator automat klubovi za igre na sreću, zapošljava Djelatnike u automat klubu (m/ž) u Poreču. Posao uključuje rad s gostima kluba, vršenje uplata i isplata novca, obavljanje blagajničkih poslova kluba te vođenje evidencija u skladu s pravilima službe. Plaća koju možete očekivat na ovoj poziciji kreće se u rasponu od 5 000 kn do 6 000 kn. Prijavite se brzom prijavom.

Sand Plus d.o.o. ima raspisan natječaj za Supervizora/Električara za rad u čeličani na LF/VD (m/ž) u Labinu. Ukoliko imate SSS, dobro poznajete rad na računalu, služite se engleskim jezikom i uz to imate 2 godine iskustva, prilika je ovo za vas. Prijavite se klikom na link.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, trenutno proširuje tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Poreču. Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju primanje kupaca i prezentaciju robe, provođenje prodajnog razgovara uz prodajno savjetovanje te brigu o izgledu, ispravnosti i urednosti robe. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto.

posao.hr za klijenta, koji se bavi proizvodnjom i distribucijom hrane,  zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada: Slavonija (istočna), sjeverna Dalmacija (Zadar – Šibenik – Knin).  Glavne odgovornosti uključuju posjećivanje redovitih kupaca i stjecanje novih na dodijeljenom teritoriju, stvarajući snažne i dugotrajne poslovne odnose. Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti ovdje.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari