IZBOR IZ OGLASNIKA: Na našem području traže se geodeti, laboranti, trgovci, kuhari…

Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Millennium star assets d.o.o. zapošljava na poziciji: Real Estate Development Project Manager (m/ž) u Istri. Zadaci na ovoj poziciji uključuju vođenje i koordinaciju projekata, dnevnu koordinaciju djelatnika na gradilištu, te stalne kontakte i nadzor izvođačima radova, kao i obračun izvedenih radova. Posao se obavlja na području Istre u krugu 20-tak km od Vodnjana. Ukoliko imate trogodišnje iskustvo, minimalno VSS i znate engleski i talijanski jezik, prijavite se ovdje. Sretno!

Pevec ima otvoren natječaj za Voditelja programa u prodajnom centru (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovo). Za ovaj posao trebate minimalno SSS, dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje asortimana neprehrambene robe (vrtni i sportski asortiman, bijela tehnika, mali kućanski aparati) te sposobnost strateškog razmišljanja i donošenja odluka (unutar asortimana za koji ste odgovorni). Prijavite se do 19.08. putem brze prijave.

RIAdria Works j.d.o.o. za svoje nizozemske partnere traži više radnika na poziciji: Voditelj poslovnice (m/ž) za rad u Rijeci. Voditelj kompletnog ureda za inozemnog poslodavca koordinira i raspoređuje radnike za poslove u Hrvatskoj, Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te nekoliko godina iskustva u međunarodnoj kompaniji. Provjerite opširnije ovdje.

Manpower Savjetovanje d.o.o. ima otvoren natječaj na poziciji: Prodajni predstavnik za HoReCa kanal prodaje (m/ž) u Rijeci, Zadru, Dubrovniku. Očekuje vas poticajno radno okruženje, mogućnost napredovanja u karijeri te stalna edukacija i usavršavanje, službeno vozilo i mobilni telefon, kao i fiksna plaća uz dogovorene bonuse po prodajnim ostvarenjima. Provjerite uvjete i sretno s prijavama.

Welmax + Sp. z o.o. Spolka Komandytowa zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje cijele RH. Ukoliko ste ambiciozni i volite izazove, volite prodaju i dobri ste u tome, možda je ovo prilika za vas. Nudi vam se dinamičan posao u iskusnoj tvrtki koja nudi atraktivne bonuse i kontinuiranu edukaciju. Prijavite se ovdje.

Geo Team Systems d.o.o. zapošljava Geodeta (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Švedskoj. Posao uključuje iskolčavanje i prikupljanje podataka na terenu te obradu istih, sastavljanje elaborata i završnih izvješća. Ukoliko imate jednogodišnje iskustvo, spremnost na rad u inozemstvu, poznavanje rada na računalu, kao i CAD programskih alata, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika te spremnost na individualni i timski rad, prijavite se ovdje.

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: Referent za šalterski rad (m/ž) u Poslovnici Novigrad. Od vas se očekuje SSS (maturant gimnazije, ekonomski ili pravni smjer), VŠSS/bacc. – ekonomski ili pravni smjer, radno iskustvo u trajanju od 6 mjeseci (SSS), odnosno 8 mjeseci (VŠSS/bacc.), pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu (obrada teksta, tablični kalkulator – osnovno), kao i razvijene komunikacijske vještine. Prijavite se brzom prijavom.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta, uspješnu privatnu polikliniku, zapošljava Voditelja/Voditeljicu medicinsko-biokemijskog laboratorija u Puli.
Poliklinika je specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju, medicinu rada i nutricionizam te zbog povećanja poslovanja traži novog djelatnika. Ukoliko vas zanima plaća od 15 000 kn, božićnica, uskrsnica, regres, isplata prijevoza, mogućnost dogovora oko stana, mogućnost financiranja specijalizacije za magistre uz ugovoreni angažman kod klijenta u Puli te brojne  edukacije, provjerite uvjete prijave ovdje.HYPERLINK “https://www.posao.hr/oglasi/voditelj-medicinsko-biokemijskog-laboratorija-m-z/572799/”  

Madria GmbH,  njemačka tvrtka koja posluje u Hrvatskoj, u Rapcu zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž). Poslodavac nudi smještaj za djelatnika, prehranu (dva do tri topla obroka dnevno u radne i neradne dane), prijevoz vlastitim kombi prijevozom, radnu odjeću, isplatu prekovremenih sati, urednu prijavu i ugovor o radu. Poslodavac nudi i mogućnost zaposlenja poslije ljetne sezone na stalni posao u MADRIA-i u Njemačkoj, Austriji ili Sloveniji. Prijavite se brzom prijavom.

Malinarić j.d.o.o. traži djelatnika za rad u Peck-Snack trgovini u Labinu. Posao se sastoji od pečenja gotovih zaleđenih peciva, prodaje istih, te prodaju kave za van i prodaju drugih pića. Očekuje vas ugodno radno okruženje te primanja u rasponu od 4 000 kn do 5 000 kn. Provjerite detalje na linku i prijavite se na vrijeme.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari