IZBOR IZ OGLASNIKA: Na našem području traže se informatičari, zubari, trgovci, djelatnici u turizmu i ugostiteljstvu…

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na 3 pozicije u Puntu. Traže se djelatnici na pozicijama: Konobar/Pomoćni konobar (m/ž), Kuhar/Pomoćni kuhar (m/ž) i Dostavljač/Vozač/Dobavljač (m/ž). Zanima li vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Jeste li proaktivni i ambiciozni? Ako ste odgovorili s ‘da’, ovo je poslodavac kod kojeg trebate raditi. Provjerite sve natječaje na linku i sretno s prijavama.

Plodine zapošljavaju Regionalnog voditelja grupe supermarketa (m/ž) – Pripravnika  za Primorje i Istru. Za ovu poziciju trebate VSS ekonomskog smjera, a očekuje vas suradnja s regionalnim voditeljem radi unapređenja prodaje te provođenje zadanih aktivnosti s ciljem ostvarenja postavljenih parametara poslovanja. Ukoliko ste spremni na česta putovanja, dobro poznavajete MS Office paket, imate položen vozački ispit za vozila „B“ kategorije, a prebivalište ili boravište vam je u sjedištu regije, prijavite se ovdje. Sjedište rada: Rijeka. Sretno!

Pevec zapošljava Trgovca (m/ž) za više programa u Kukuljanovu, nedaleko Rijeke.  Na ovom vas poslu očekuju prodajni razgovori, odgovornost stvaranja ugodnog mjesta za kupovinu kupcima, odgovornost za uspješnu prodaju te održavanje čistoće i urednosti prodajnog mjesta. Prijavite se brzom prijavom.

YAMAHA Music Europe GmbH, jedan od vodećih svjetskih proizvođača glazbenih instrumenata i hi-fi dijelova, zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za glazbene instrumente na području Hrvatske.  Vaš osnovni zadatak na ovom poslu je akvizicija novih kupaca, održavanje i daljnji razvoj odnosa s kupcima. Ukoliko imate učinkovite prodajne sposobnosti već dokazane na tržištu, vrlo dobre vještine umrežavanja i osobine timskog igrača te dobro tehničko znanje, prijavite se jednim klikom. Sretno.

Hoteli Novi d.o.o. ima otvorene brojne pozicije – od Voditelja nabave (m/ž), Šefa restorana (m/ž), sve do Nadzornika na bazenima (m/ž). Traže se visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Mjesto rada: Novi Vinodolski. Sve natječaje potražite na linku. Sretno s prijavama!

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – modernu polikliniku u Rijeci zapošljava Doktora dentalne medicine (m/ž).  Od kandidata se očekuje završen studij stomatologije (odrađen staž i licenca za rad), specijalizacija (svakako plus, no nije uvjet), iskustvo aktivnog rada u ordinaciji –  minimalno 2 godine, znanje stranog jezika te strpljivost i ljubaznost. Prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača/icu na lokacijama: Zagreb, Rijeka, Zadar i Split. Očekuje vas rad u mladom i dinamičnom okruženju, a vaš posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni te održavanje urednosti prodajnog prostora i praćenje prodajnih rezultata. Prijave su ovdje.

Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., traži više izvršitelja na poziciji: Radnik na zaprimanju boca (m/ž) u Rijeci. Očekuju vas stabilna, sigurna i redovita primanja te ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete ovdje.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Opatiji. Ukoliko želite siguran posao uz stimulativna primanja te priliku za razvoj i napredovanje u prijateljski organiziranom timu, prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava Tehničara za računalstvo (m/ž). Mjesto rada: Plovanija – Buje. Ovo zanimanje obuhvaća praktična znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova informatičkog karaktera i nadziranje, dijagnosticiranje, evidentiranje i otklanjanje hardverskih i softverskih problema te educiranje i pomaganje korisnicima u rješavanje njihovih problema. Prijavite se ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari