IZBOR IZ OGLASNIKA: Najnovija ponuda radnih mjesta na našem području!

Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Jadran informatika d.o.o., poduzeće koje se više od 20 godina bavi razvojem ERP sustava, zapošljava ABAP programera (m/ž) u Rijeci. Aplikacije koje se razvijaju usmjerene su prema farmaceutskoj industriji, ljekarnama i trgovini. Očekuju vas dodatne edukacije, primanja sukladna vašem iskustvu te ostale pogodnosti, ovisno o brzini adaptacije i uključivanja u projekte. Prijavite se putem brze prijave!

Hoteli Novi d.o.o. ima otvorene brojne pozicije – od voditelja nabave (m/ž), šefa restorana (m/ž), sve do nadzornika na bazenima (m/ž). Traže se visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Mjesto rada: Novi Vinodolski. Sve natječaje potražite na linku. Sretno s prijavama!

Cammeo ima otvoreni natječaj za vozača taxi vozila (m/ž), za podružnicu u Rijeci. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta, zapošljava specijalista medicinske biokemije ili magistra medicinske biokemije (m/ž) u Puli. Klijent je uspješna privatna poliklinika, specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju, medicinu rada i nutricionizam te zbog povećanja poslovanja traži novog djelatnika. Provjerite uvjete natječaja na linku i na vrijeme se prijavite.

Elez d.o.o./Hotel Marina ima otvoreno radno mjesto za recepcionera (m/ž) u Selcu, Crikvenici. Očekuju vas smještaj, hrana, redovita primanja, napredovanja u hijerarhiji te pozitivna radna klima. Ukoliko imate iskustvo i znanje na poslovima recepcije hotela, prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari