IZBOR IZ OGLASNIKA: Najnovija ponuda slobodnih radnih mjesta na našem području!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12.000 do 14.000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9.000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. zapošljava na poziciji Medical Representative (m/f) za područje Zagreba i ostalih regija u Hrvatskoj. Poslodavac je slovačka farmaceutska kompanija koja je utemeljena davne 1994. godine. Kako bi nastavila svoje uspješno i dinamično poslovanje, traži pojačanje. Glavna zadaća na ovom poslu odnosi se na česte posjete partnera – bolnica, doktora, u cilju širenja poslovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se do 21.03.

VSB Holding GmbH zapošljava na poziciji: Area Project Manager (m/ž) na području Hrvatske. Ukoliko ste kompetentni u području ‘project managementa’, imate prodajno iskustvo i pregovaračke vještine, a napredno se služite računalom, vas se traži. Kliknite na brzu prijavu.

Konzum zapošljava vozača C kategorije (m/ž) za sezonski rad u Poreču, Rijeci, Zagrebu. Utovar i istovar robe, dostava robe do prodavaonica, briga o preuzetoj robi i odgovornost za održavanje vozila u kojemu se roba prevozi, sve su to zadaće koje vas očekuju. Nudi vam se prijateljsko okruženje, božićnica, uskrsnica i brojni benefiti. Provjerite detalje i prijavite se.

Meeting Point Croatia d.o.o. zapošljava turističkog predstavnika (m/ž) kojemu je osnovna zadaća da dočeka putnike te im pruži sve potrebne informacije za njihov boravak na određenoj destinaciji. Početak rada u Istri, Primorsko-goranskoj županiji, na otoku Hvaru te u Dubrovniku kreće u travnju, a traje do listopada. Ako vas zanima odličan rad u sezoni, evo prilike. Provjerite uvjete na linku.

Auto Grlica d.o.o. zapošljava servisnog savjetnika (m/ž) u Viškovu. Od kvalifikacija trebate srednju školu, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Ukoliko ste spremni na ovaj posao, kliknite na brzu prijavu.

Octopus Rijeka d.o.o., poduzeće specijalizirano za geotehničke radove na visinama i nepristupačnim mjestima, zapošljava voditelja gradilišta/projekta – dipl.ing.građ. (m/ž) u Rijeci. Pogodnosti koje poslodavac osigurava uključuju službeni mobitel, laptop, automobil, dodatne edukacije. Ukoliko imate završeni fakultet, vozačku dozvolu B kategorije i dobro se služite računalom, prijavite se.

Eurodom d.o.o., tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u maloprodaji namještaja, zapošljava prodavača namještaja/dizajnera interijera (m/ž) za rad u Rijeci i Opatiji. Opis navedenog radnog mjesta uključuje prodaju uz 3D dizajniranje kuhinje i ostalog namještaja, održavanje urednosti i uređenja, razmještaj interijera poslovnog prostora te tiskanje i postavljanje cijena na proizvode. Plaća je u rasponu od 4 000 kn i 6 000 kn. Zainteresirani se mogu prijaviti klikom na link.

Harta d.o.o., tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području veleprodaje uredskog, informatičkog i promotivnog materijala, ima raspisan natječaj za servisera informatičke opreme (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom poslu obuhvaćaju održavanje i instalaciju pisača renomiranih proizvođača te svakodnevno praćenje stanja pisača i potrebne isporuke tinti/tonera. Provjerite sve uvjete na linku i prijavite se najkasnije do 01.04.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari