Riječanka traži dečka koju ju je poljubio kod fontane u Starom gradu!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

“Bilo je kratko ali nezaboravno! Dečko je smeđokos a nosio je crnu kožnu jaknu…”, prepričala nam je djevojka

Eto zašto se, između ostaloga, radujemo Danu žena i svemu što se događa na taj dan – a što bi se u ophođenju prema ženama trebalo događati svakodnevno!

Tako su i četiri djevojke doživjele nesvakidašnje ugodan znak pažnje i naklonosti od nepoznatog mladića kojega sada traže putem portala Riječanin i društvenih mreža.

Sve se dogodilo u petak 8. ožujka u večernjim satima kod fontane na Koblerovom trgu.

“Tražimo dečka koji me je poljubio na Dan žena kod fontane u Starom gradu. Bio je smeđokos i nosio je kožnu crnu jaknu. Nas četiri prijateljice smo izašle van, malo se tu i popilo. Kod fontane na Koblerovom trgu  prijateljica me je u šali poprskala, bila sam sva mokra. U tom trenutku naišao je dečko koji mi je rekao kako sam lijepa i poljubio me. Odmah je i otišao i nisam ga stigla ni pitati kako se zove. Sada ga tražim ovim putem, voljela bih ga upoznati jer su mi se i on i njegov potez jako svidjeli”, prepričala nam je djevojka (podaci poznati redakciji).

Na priloženoj fotografiji su prijateljice kojima je (zasad) nepoznati dečko uljepšao Dan žena. Jedna od djevojaka na fotografiji je ona koju je poljubio – on će znati koja –  pa neka nam se javi!

Možda je na pomolu romantična ljubavna priča…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari