IZBOR IZ OGLASNIKA: Početkom godine zaista puno slobodnih radnih mjesta na našem području!

Foto: Ilustracija

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

McDonald’s poslodavac je vaših snova? Imate sreće, jer trenutno za svoj tim traži nove članove na lokaciji: Vrata Jadrana (Kastav) za poziciju Radnik/ca u restoranu. Nudi vam se plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, uz mogućnost osobnog rasta i razvoja. Božićnica, regres, plaćeni prijevoz, mogućnost napredovanja nakon 4-6 mjeseci, sve vas to čeka! Prijavite se do 21.01.

Grawe traži dva djelatnika za poziciju: Predstavnik prodaje (m/ž) u Rijeci i u Opatiji, s okolicom. Ukoliko imate mrežu kontakta, komunikativna ste i razborita osoba, prodajni posao niša je za vas. Provjerite što ovaj oglas nudi te koje sve uvjete trebate zadovoljiti kako biste baš vi bili idealan kandidat/kinja. Sretno s prijavama.

Welmax te pita: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu.  

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje, ima 6 raspisanih natječaja. Traže se: Blagajnica u diskontu (m/ž), Električar (m/ž), Soboslikar (m/ž) i brojni drugi. Prijave traju do 03.02., a mjesto rada je Rijeka, Opatija, Kastav (Rijeka).  Provjerite sve radne pozicije i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vas se traži. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

Tepih centar, tvrtka koja već 20 godina nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza svojim kupcima, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Krojačicu i šivačicu na odjelu zavjesa i tekstila (m/ž) u prodajnom centru Pula. Ako imate minimalno završenu osnovnu školu, iskusni ste u krojenju, šivanju zavjesa, a voljeli biste puno naučiti i raditi u produktivnom timu, prijavite se klikom na brzu prijavu.

Kubak Stil d.o.o. proširuje svoj tim i zapošljava Prodavača u trgovini odjećom (m/ž). Mjesto rada je Rijeka i  Zagreb (City Centar One West i Designer Outlet). Na ovom ćete poslu primati kupca, prezentirati robu, brinuti o izgledu, deklaraciji i istaknutim cijenama proizvoda. Trebate SSS, minimalno dvogodišnje radno iskustvo, osnovno znanje rada na računalu te izražene komunikacijske sposobnosti. Prijave su na linku.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 3 pozicije za rad u Turkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž), Risk & Safety Executive (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Potražite željeni natječaj na linku i prijavite se na vrijeme.

Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) u Rijeci. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas komunikativnost, ne propustite priliku. Prijavite se.

Luje d.d. zapošljava na 9 pozicija u mjestima: Klenovica, Rijeka, Kostrena, Bakarac. Traže se djelatnici za pozicije: Pomoćni kuhar (m/ž), Građevinski radnik (m/ž), Voditelj recepcije (m/ž) te za brojne druge poslove. Provjerite sve raspisane natječaje na linku i prijavite se do 15.01. Sretno.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari