IZBOR IZ OGLASNIKA: Posao vam nudi i slovačka tvrtka, a traže se i “ispitivači”, trgovci i djelatnici u turizmu

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku.

Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 2 pozicije. Traže se Accountant (m/ž) i Customer Service Representative (m/ž). Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link.  

Qfact Consult d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Rijeci. Opis ovog radnog mjesta uključuje samostalno vođenje knjigovodstva sukladno važećim zakonskim propisima i računovodstvenim standardima. Odabranog kandidata/kinju očekuje i izrada financijskih izvješća te ostali knjigovodstveno-računovodstveni poslovi. Minimalno iskustvo koje se od vas očekuje je 4 godine, a ako se pronalazite u ovom oglasu – aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi,  ima 4 raspisane pozicije u Puntu. Portir (m/ž), glavni konobar (m/ž), konobar/pomoćni konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), traženi su kadrovi. Prijave su u tijeku do 04.05., pa ne propustite prijavu na željeni natječaj.

IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, proširuje svoj tim i zapošljava mlađeg ispitivača (m/ž) u Rijeci. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS tehničkog ili prirodnoslovnog usmjerenja, računalna pismenost, samoinicijativnost, organiziranost i odgovornost u poslu te komunikativnost i spremnost na učenje. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Eurohoteli d.o.o. u Hotelu Park s 4 zvjezdice u Crikvenici nudi zapošljavanje na čak 8 pozicija. Traže se voditelj kuhinje (m/ž), voditelj recepcije (m/ž), manager hotela (m/ž), i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve natječaje na linku i prijavite se u roku.

Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS, kao i trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u i odlične pregovaračke/ komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

Kimi Commerce d.o.o. tvrtka je koja već 25 godina vrlo uspješno posluje na području trgovine keramičkih pločica, sanitarije i kompletne kupaonske opreme. Trenutno traži skladištara (m/ž) za proširenje svog tima. Mjesto rada je Kukuljanovo, Viškovo. Glavna zadaća koja vas očekuje na ovom poslu predstavlja zaprimanje i izdavanje robe u salonu keramike, sanitarija i parketa. Detaljnije o poslodavcu i uvjetima prijave doznajete klikom na link.

Kamenoklesarski obrt Kamik, tvrtka koja se već 30 godina bavi proizvodnjom i ugradnjom prozorskih klupčica, stepenica i nadgrobnih spomenika, traži klesara/montera (m/ž) u Viškovu. Provjerite više info. na linku

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) za otkup zlata i srebra te za rad u mjenjačnici. Mjesto rada su Istra i primorje. Ako ste zainteresirani za posao na neodređeno, nemojte propustiti poslovnu priliku koja vam se nudi – kliknite na oglas.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari