U srijedu na Srdočima prikupljanje donacija u hrani za potrebite obitelji!

“Ovakav stol, ne previše bogat hranom, za Uskršnji doručak zaslužilo je svako dijete! No neka djeca nemaju tu sreću da blaguju obilnije u miru svog toplog doma….”, ističu poznati riječki humanitarci

Jasna Vrhovac, Nona Nada i još mnogo riječkih humanitaraca i humanitarki ne miruju: uoči uskršnjih blagdana odlučili su se na joiš jednu veliku humanitarnu akciju, ovoga puta za potrebite obitelji!

Akcija će se održati u srijedu 17. travnja u garaži trgovačkog centra plodine na Srdočima, gdje svatko tko to želi može od 18.30 sati donijeti hranu za potrebite.

Poziv humanitaraca objavljen na društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

“Molimo vas građane, koji ste se sto puta dosad izdigli iznad svih, da nam se još jednom pridružite i donirate od hrane što god možete. Jer hrane imamo malo, a potrebitih obitelji puno te smo odlučili objaviti sabirno mjesto. A i ne stignemo sve. U petak Uskršnja akcija završava i svi idemo na zasluženi odmor, ali do tada bi voljeli nahraniti još barem desetak obitelji. Naglasak, kao i do sada stavljamo na djecu. Hvala vam dobri ljudi.”, pozivaju organizatori Riječanke i Riječane na još jedno darivanje u korist onih najranjivijih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari