IZBOR IZ OGLASNIKA: Pročitajte ponudu slobodnih radnih mjesta na našem području

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Elez d.o.o./Hotel Marina  zapošljava konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Selcu/Crikvenici. Očekuje vas ugodna radna atmosfera u sezoni, osiguran smještaj i hrana te stimulativna primanja u rasponu od 7 000 do 10 000 kn! Vrijeme curi, prijave traju do 15.06. Provjerite uvjete na linku i sretno vam s prijavama!

Plodine d.d. nude zaposlenje na 2 pozicije u Rijeci i Kukuljanovu. Traži se Referent na odjelu pošte (m/ž) i Skladišno – transportni radnik (m/ž). Pridružite se i postanite dio dinamičnog tima na jadranskoj obali. Provjerite uvjete natječaja na linku.HYPERLINK “https://www.posao.hr/pp/pp_listing.php?Poslodavac=46758”  

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava administratora/blagajnika (m/ž) te poslovođu (m/ž) u Rijeci. Metro je jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, prisutan u 25 zemalja Europe i Azije s više od 749 veleprodajnih centara i više od 112.000 zaposlenih.  Ako ste netko s ambicijom, kreativnošću, proaktivnošću i iskrenom željom za izvrsnošću i napredovanjem, postanite dio ovog tima. Prijavite se ovdje.

Aquapark Istralandia d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za suradnika u marketingu (m/ž) za rad u Poreču. Na ovom poslu vas očekuje organiziranje i koordiniranje izrade svih promotivnih materijala (kataloga, brošura, letaka, cjenika…), sudjelovanje u izradi poslovnih planova, marketinških planova te izrađivanje raznih analiza, projekata, prezentacija, nagradnih natječaja i obrada podataka. Provjerite ostale detalje ovdje i prijavite se na vrijeme.

Posao.hr za klijenta zapošljava direktora tehnike i održavanja (m/ž) u Istri i Kvarneru. Ukoliko imate trogodišnje iskustvo, a poznavajete poslove facility managementa i krase vas liderske i organizacijske sposobnosti, provjerite sve uvjete natječaja i prijavite se na vrijeme. Sretno!

Modiana zapošljava prodavača/modnog savjetnika (m/ž) u Rijeci. Ukoliko ste ljubitelj mode i uživate u radu s tekstilom, pozvani ste u ovaj tim! Od vas se očekuje jednogodišnje iskustvo, iskustvo u vođenju te organizacijske sposobnosti. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i rad u dinamičnom okruženju u regionalno pozicioniranoj kompaniji. Sretno s prijavama putem linka!

DEKRA, za svoga klijenta  Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: Inženjer izgradnje (m/ž) za rad u Rijeci. Vaša odgovornost na ovom poslu je izvršenje i upravljanje projektnim aktivnostima u području izgradnje telekomunikacijske infrastrukture. Poslodavac će se potruditi dodatno vas motivirati i ponuditi vam stalni napredak. Prijavite se putem brze prijave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari