IZBOR IZ OGLASNIKA: U ponudi radnih mjesta “brdo” zanimljivih sezonskih namještenja!

Foto: Ilustracija

 

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

 U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pročitajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. ima otvorena 3 radna mjesta na otoku Pagu. Traže se: pomoćni informatičar (m/ž), vodoinstalater (m/ž) te čistačica (m/ž). Pomoćnog informatičara svakodnevno na poslu očekuje podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala i pratećih sustava te kasa u ugostiteljskim objektima. Sve natječaje pogledajte na linku i prijavite se do 30.04. Sretno!

Splendid Novalja j.d.o.o., turistička agencija s jasnom vizijom i usmjerenom pažnjom ka korektnim poslovnim odnosima, proširuje svoj tim i zapošljava hotelijersko-turističkog službenika/icu! Ukoliko želite spojiti rad i zadovoljstvo, prijavite se! Detalji su ovdje.

Pepco Croatia d.o.o. nudi radnu poziciju za voditelja trgovine (m/ž) u Novalji. Očekuju vas stimulativna primanja, prilika za razvoj i napredovanje, prijateljska organizacijska kultura te popust za zaposlenike. Ukoliko imate radno iskustvo na sličnim poslovima u trajanju od najmanje tri godine, srednju školu te znate raditi na računalu i volite raditi s ljudima, prijavite se ovdje!

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o., za klijenta, zapošljava referenta u korisničkoj podršci (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, plaćenu edukaciju, plaćen prijevoz, mogućnost zapošljavanja na puno i nepuno radno vrijeme. Ako se aktivno koristite talijanskim jezikom u govoru i pismu, poznajete rad na računalu i imate razvijene komunikacijske vještine, prijavite se putem brze prijave ovdje.

Plodine d.d. imaju otvorenih impresivnih 14 pozicija za rad u Funtani. Traže se poslovođa (m/ž), voditelj odjela mesa (m/ž), voditelj pekare (m/ž), voditelj gastro odjela (m/ž), skladnišno-transportni radnik (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Provjerite sve natječaje na linku, kao i uvjete za prijavu te se prijavite do 27.04. Sretno!

 

 

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari